Social Media Spreker & Workshops

Ik kan uren over social media en het ondernemerschap praten. Huur mij als social media expert in voor workshops of als spreker op jouw event.

Boek mij als spreker tijdens jouw workshop of event

Ik kan uren over social media, het ondernemerschap en alles wat daarmee te maken heeft, lezen en praten. Dat doe ik dan ook veel. Al mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met anderen!

Tijdens workshops en events deel ik met veel liefde, plezier en enthousiasme mijn kennis op het gebied van ondernemerschap en social media marketing. Of het nu gaat over het inzetten van Reels of hoe je jouw Instagram het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. Ik inspireer en motiveer anderen graag om hier ook mee aan de slag te gaan. Het liefst met een beetje humor én interactie. 

Jorinde van 't Zelfde - social media spreker op het event Creativelife.
Jorinde van 't Zelfde, social media spreker over Instagram & Influencer Marketing op Creative Life.

Over Jorinde van 't Zelfde

Social media spreker & workshop host

“Ruim 7 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik zegde mijn baan op in de zorg en besloot te kiezen voor mijn passie en mijn eigen bedrijf als social media manager te starten. Tot op de dag van vandaag is dat de beste beslissing ooit geweest!

Ik heb afgelopen jaren als social media manager en content creator dagelijks vele diverse (vrouwelijke) klanten geholpen met hun social media accounts. Daarom weet ik precies wat wel en niet werkt en ben ik op de hoogte van alle trends en ins and outs.”

Lees meer over Jorinde van ’t Zelfde en het team van freelancers van La Même Chose. 

Ontdek de mogelijkheden

Wil je mij graag inhuren als social media expert voor een workshop binnen jouw bedrijf of als spreker voor jouw event? Of is er een specifiek onderwerp waarvan jij denkt dat ik hier de juiste persoon voor ben om over te komen vertellen? Neem dan zeker even contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Logo La Même Chose

We practice what we preach – Volg ons via @lamemechose.nl