Over La Même Chose

La Même Chose is een Social Media Bureau in Breda opgericht door Jorinde van ’t Zelfde met als doel vrouwelijke ondernemers te ondersteunen.

Hét social media bureau voor vrouwelijke ondernemers

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wij zijn La Même Chose. We zijn méér dan een social media bureau. Van strategie tot uitvoering en van fotografie tot community management en influencer marketing. Wij helpen jou jouw bedrijfsverhaal te vertellen en onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. We zijn een marketingbureau en social media is het marketingmiddel waarin wij ons specialiseren. 

Jorinde van 't Zelfde - Social Media Manager en oprichter van Social Media Bureau La Même Chose

Long story short:

Wij zijn jouw social media managers.

La Même Chose is in 2015 opgericht in Breda door Jorinde van ’t Zelfde met als doel ondersteuning te bieden aan vrouwelijke ondernemers. Inmiddels is La Même Chose uitgegroeid tot een team van freelancers met elk een eigen expertise. Zo hebben we alle specialisaties in huis om van elke uitdaging een succes te maken. 

Jorinde van 't Zelfde - Social Media Manager en oprichter van La Même Chose

Over Jorinde van 't Zelfde

Social media manager

“Ik ben Jorinde, founder en owner van La Même Chose. Sinds 2015 ondersteun ik met mijn bedrijf vrouwelijke ondernemers bij het (organisch) zichtbaar maken van hun bedrijf via social media. Het is mijn passie om een podium te bieden aan deze vrouwen. Ik haal dan ook enorm veel energie uit het bijdragen aan het succes van de bedrijven van mijn klanten. 

Hoewel ik startte in een uitvoerende rol waarbij ik me vooral bezig hield met de creatie van visuele content door middel van fotografie of tekstuele content door het schrijven van blogs, is La Même Chose inmiddels uitgegroeid tot een strategische partner. Ik help ondernemers bij hun online positionering, ben altijd op de hoogte van de nieuwste social trends en denk mee over wat we samen moeten doen om het gewenste resultaat te behalen.

Klanten profiteren van mijn grote netwerk

Ik heb een groot offline netwerk in Breda opgebouwd maar ook online is mijn netwerk de afgelopen jaren flink gegroeid.  Je kunt hierbij denken aan influencers in de lifestyle branche en freelancers met diverse expertises. 

Sinds twee jaar is mijn bedrijf La Même Chose uitgebreid met een select groepje freelancers waarmee ik zeer prettig samenwerk en waarmee ik voor het complete plaatje op het gebied van social media management kan zorgen.

Ik heb een voorliefde voor visuele content die een verhaal vertelt. Ik vind het heerlijk om anderen hiermee te inspireren. Dit doe ik op mijn eigen Instagramaccount @lamemechose.nl én voor de accounts van mijn klanten.

Van zorgmedewerker naar social media specialist

Voordat ik mijn onderneming startte, werkte ik als eerstverantwoordelijke in de zorgsector. Ik deed dit met veel voldoening maar in 2015 besloot ik toch volledig het roer om te gooien en in het diepe te springen door mijn eigen onderneming te starten. Van mijn passie, het online delen en vertellen van (visuele) verhalen, maakte ik mijn beroep. Ik ging actief aan de slag als blogger voor mijn eigen blog en als gastblogger voor andere websites, en startte met het ondersteunen van bedrijven op het gebied van social media. Dat dit een goede zet bleek te zìjn was al direct merkbaar. De vraag naar content creatie en een social media management was groot en het plezier in mijn werk nog veel groter! 

Mijn achtergrond in de zorg maakt mij communicatief sterk en zorgt ervoor dat ik me moeiteloos in kan leven in jouw doelgroep. Daarnaast heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen; ik leef me in, motiveer je en inspireer je. Wanneer je met mij samenwerkt ben ik onderdeel van je team: Ik hou van persoonlijk contact en korte lijntjes. Ik ben je cheerleader én je stok achter de deur.

Social media is niet meer weg te denken uit een moderne marketingstrategie. Ben jij klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Plan dan een kennismaking in, dan gaan we direct aan de slag!”

Voor elke taak de juiste specialist

Werk je met La Même Chose, dan staat er een team van creatieve specialisten voor je klaar. Samen maken we van jouw socialmediakanalen een succes. 

Karin van der Made

Content Creative

Karin van der Made

Social Media Beheer

Femke Buningh​

Content Creative

Femke Buningh

Fotografie / Styling

Judith Voogd, content creative

Content Creative

Judith Voogt

Fotografie / Social Media Beheer / Copywriting

Video & Visuals

Bastiaan Arkenbout

Amy Enderink

Allround Creative

Amy Enderink

Branding / Online Marketing

Stephanie van der Harst

Allround Creative

Stephanie van der Harst

Branding / Online Marketing

Logo La Même Chose

We practice what we preach – Volg ons via @lamemechose.nl