Influencer Marketing

Bereik je doelgroep met influencer marketing

Is jouw marketingdoelstelling gericht op het vergroten van jouw naamsbekendheid of het vergroten van het aantal volgers? Dan is het inzetten van influencer marketing een van de mogelijke strategieën om deze doelstellingen te bereiken.

Social media manager Jorinde van 't Zelfde aan de smartphone fotografie.
Social media manager Jorinde van 't Zelfde helpt je bij het inzetten van influencer marketing.

Waarom zou je influencers inzetten voor jouw merk?

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij influencers (invloedrijke mensen) in een bepaalde branche jouw merk, dienst of product onder de aandacht brengen. Het is belangrijk om te kiezen voor influencers die bekend zijn bij de niche doelgroep die jij wilt bereiken. Hiermee creëer je waarde voor jouw merk, dienst of product en zorg je voor meer naamsbekendheid, bereik en betrokkenheid van de doelgroep. Als je het mij vraagt dus een essentieel onderdeel van de perfecte marketingmix voor veel bedrijven!

Daarom kies je voor

La Même Chose

Door mijn jarenlange ervaring in de lifestyle branche heb ik een flink netwerk opgebouwd aan macro en micro influencers. Het inschakelen van influencers, opzetten van influencer campagnes en het onderhouden van deze contacten is dan ook een groot onderdeel van mijn werk als social media manager. 

Denk jij eraan om zichtbaarheid onder influencers toe te voegen aan jouw marketing strategie, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Ik help je graag met het uitdenken en uitzetten van een op maat gemaakt plan!

Jorinde van 't Zelfde, social media spreker over Instagram & Influencer Marketing op Creative Life.

Influencer Marketing cases

Logo La Même Chose

We practice what we preach – Volg ons via @lamemechose.nl