kantoor

Wat ben ik blij met de nieuwe zolder en mijn kantoor!

Het heeft even geduurd maar het is weer tijd voor een nieuwe update wat betreft onze verbouwing. We wonen er inmiddels alweer sinds de tweede week van September en het huis is zo goed als klaar! Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren, vandaar dat dit artikel even op zich liet wachten. Omdat “die paar dingen” nog wel even gaan duren wil ik je wel alvast een deel van het eindresultaat laten zien. Kijk mee hoe de zolder is geworden met de nieuwe dakkapel en mijn kantoor! 

In de verbouwing #2 kon je al lezen en zien wat de vorderingen van de verbouwing op dat moment waren. Er is sinds die tijd een hele hoop gebeurt, en niet allemaal zonder slag of stoot. Alle clichés zijn echt waar: het duurt altijd langer, kost meer geld dan je dacht en dingen gaan mis! 

Gelukkig is het helemaal goed gekomen en wonen we er nu weer met heel erg veel plezier. Zoals ik al zei moeten er nog een aantal dingen gebeuren en dan is het echt allemaal af. De zolder, één van de grootste projecten van de verbouwing, is deels klaar en zo mooi geworden! Mijn kantoor huist nu hier en ik ben productiever dan ooit. 

kantoor verbouwing

Hierboven zie je hoe de zolder er eerst uitzag (nou ja, nadat we alles hadden opgeruimd en weggegooid). Een klein donker hol waar we vrij weinig aanhadden, behalve het stallen van rotzooi! Door het plaatsen van o.a. een vast trap naar zolder, een dakkapel over de breedte van het huis, een Velux dakraam en een nieuwe vloer wilde we er een volwaardige verdieping van maken. En dat is gelukt!

kantoor

Dit is het eindresultaat! Ik vind het zo’n enorm verschil! Het is een heerlijke, lichte, grote ruimte geworden. Aan de ene kant van de zolder staat mijn bureau, aan de andere kant komen schotten waar we spullen kunnen opbergen. Ook de wasmachine en droger staat hier nu. 

kantoor

Een oud donker houten kistje knapte ik op en schilderde ik wit. Handig voor allerlei rommeltjes als pennen, plakband en post-its. 

kantoor

Het witte tijdschriftenbakje kocht ik al een hele tijd geleden bij het Kruidvat en gebruik ik nu om informatie, folders en catalogussen van (toekomstige) klanten te bewaren. Zo’n soort gelijk bakje vind je ook bij bijvoorbeeld H&M Home. 

kantoor

Kleedje van Blokker en de stoel is van Furnlab. Het bureau is van Ikea en stelde ik zelf samen. Ideaal! 

kantoor

Kantoor essentials! 

kantoor

Het kledingrek is van Ikea en er hangt een deel van een collectie van een kledingmerk aan waar ik de social media voor onderhoud. Super handig dat ik daar nu lekker de ruimte voor heb en buiten dat staat het ook gewoon heel leuk, toch?!

kantoor

Zoals je ziet is nog niet alles helemaal af. De plinten moeten er nog komen! De laminaatvloer kochten we overigens bij ‘Vloer het zelf’ in Breda. 

kantoor

Een inspiratierek waar ik mooie, inspirerende teksten en foto’s aan ophang. Als ik aan het werk ben dan kijk ik hier min of meer tegenaan en écht, dat werkt! Het rek is van Xenos. 

kantoor

Wat is het een fijn en licht plekje geworden! De manden naast het bureau zijn wasmanden (helaas iets minder glamorous) maar omdat ze zo leuk zijn vind ik het niet erg dat ze er staan! Ik kocht ze bij Sissy-boy. 

kantoor

Ik ben een plantenliefhebber en word blij van wat kleurrijks en groens op mijn bureau!

kantoor

kantoor

Omdat ik eerst altijd vanaf de keukentafel werkte moest ik altijd al mijn spullen opruimen aan het einde van de dag. Nu kan ik lekker alles laten liggen. Toch zorg ik er wel voor dat mijn bureau netjes en opgeruimd blijft zodat ik rustig kan werken. De laptophoes is van House of Products. 

Houdt de blog in de gaten voor meer updates van de rest van het huis! Ik hoop dat je het leuk vond om mijn kantoor al te zien en wellicht wat inspiratie hebt kunnen opdoen. 

Dit vind je denk ik ook leuk om te lezen: 

(Visited 39 times, 1 visits today)