update zwangerschap

Tijd voor een laatste update!

Als dit online komt ben ik 34 weken zwanger, is de geplande keizersnede zo goed als gepland en zijn we de laatste vakantie aan het vieren met z’n drietjes. Langzaam (of nou ja, druk eigenlijk) ben ik naar mijn verlof toe aan het werken, wat nog best een uitdaging blijkt te zijn als freelancer! Tijd voor een laatste update! 

Toen ik zwanger was van Mees had ik 6 weken van te voren verlof en keek ik er al weken naar uit om lekker vrij te zijn. Nu, als ‘eigen baas zijnde’ en met een (zeer) actieve peuter die rondloopt, is alles anders! Ook al ben je geen freelancer, dit verhaal is vast heel herkenbaar voor alle vrouwen die zwanger zijn van een tweede of derde!

“Geen tijd voor urenlang series kijken”

Het zwangere leven ziet er gewoon heel anders uit; geen (of weinig) tijd meer voor uitgebreide middagslaapjes op de bank, uren series kijken en 10x opnieuw de kledingkast van de baby opnieuw inrichten. Ik ben blij dat ik verder een hele voorspoedige zwangerschap heb en heb gehad. Op de (soms killing) vermoeidheid na en vocht wat zich verzameld rondom enkels en handen, voel ik me nog steeds top! 

Nesteldrang

donsje veterschoentjes

Godzijdank is de babykamer wel zo goed als klaar en hadden we natuurlijk al een hele hoop spulletjes van Mees, dus hoef ik niet echt meer op pad voor de laatste “baby essentials.” Als het om de baby gaat heb ik het aardig onder controle allemaal. Mezelf kennende, moet er uiteindelijk nog vanalles gedaan en in huis gehaald worden (hallo nesteldrang!) die laatste weken, maar de allerbelangrijkste dingen zijn gedaan en geregeld! 

Freelance issues 

Als we het over mijn werk hebben, dan heb ik daarentegen nog een paar laatste pittige loodjes te gaan. Naast mijn blog werkzaamheden verdien ik mijn boterham natuurlijk ook met content creatie en social media management. En laat dat maar eens los voor een paar weken/maanden……ik heb besloten geen andere freelancer aan te nemen die mijn taken overneemt, wat betekent dat ik vooruit werk voor de komende tijd. En ja, dat is een behoorlijke uitdaging! Gelukkig sta ik er positief in, voel ik me goed en is het gewoon een kwestie van DOEN! Ook wel weer heerlijk als het straks allemaal gelukt is en ik écht van 3 weken welverdiend verlof kan gaan genieten voor de baby komt. 

update zwangerschap

Wat mijn blog betreft heb ik besloten om deze voor de komende weken even (zo goed als) stil te leggen zodat ik me volledig kan focussen op mijn andere werkzaamheden en natuurlijk op de baby straks! Dit is voor nu (waarschijnlijk) even de laatste blog. Het is de bedoeling om eind Augustus de boel weer op te pakken. Op social media zal ik nog wel actief zijn dus wil je op de hoogte blijven van alles volg me dan zeker even op Facebook en Instagram! Vind ik leuk! 

In augustus weer een nieuwe update!

Voor jou, als lezer, breekt ook de zomer aan. Een heerlijke periode en misschien ga je wel lekker op vakantie. Geniet van al het moois wat de zomer brengt en ik hoop je of op social media te “zien” en/of je in Augustus weer te mogen verwelkomen op mijn blog voor een nieuwe update! 

Liefs,

Jorinde