LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

La Même Chose 1 jaar en Design Letters mokken

design letters mokken

La Même Chose bestaat 1 jaar en dat vier ik met de mooie Design Letters mokken!

Deze week is voor mij een feestweek, mijn bedrijf bestaat 1 jaar, iets waar ik heel trots op ben! Ik wil mijn volgers graag deelgenoot maken van mijn feestvreugde. Dit doe ik door een artikel te delen over iets waar ik heel blij van word, namelijk Design Letters mokken, en met een super leuke giveaway! 

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Op 4 november 2015 ging ik na lang dromen, denken, praten, en schrijven met kriebels in mijn buik naar de Kamer van Koophandel. Ik ging mijn eigen bedrijf, La Même Chose, inschrijven. Nu, een jaar later, kan ik zeggen dat dit de beste beslissing ooit is geweest. Nooit eerder beleefde ik zoveel plezier in mijn werk, ontmoette ik zoveel leuke mensen en heb ik zoveel leuke dingen gedaan als in dit afgelopen jaar. 

design letters

Hobby = werk / werk = hobby 

Naast het freelance creëren van content en onderhouden van social media voor bedrijven is één van mijn werkzaamheden natuurlijk het onderhouden van mijn blog. Wat begon als een hobby 2 jaar geleden, heeft nu serieuze vormen aangenomen en ik zie nog steeds een maandelijkse groei! Ik heb het afgelopen jaar een heleboel leuke samenwerkingen met bedrijven en merken mogen doen, iets waar ik heel dankbaar voor ben!

Iets wat bij mij past

design letters

Design Letters is iets wat heel erg bij mij past. De oprichtster van Design Letters besloot haar huidige baan op te zeggen en Design Letters te starten omdat ze vond dat er weinig modieuze letters in de interieur wereld waren. Ook ik besloot mijn baan op te zeggen en uiteindelijk mijn hart en passies te volgen! Daarnaast hou ik van zwart en wit, eenvoud, Scandinavisch design en uiteraard van schrijven en letters. Hoe leuk is het dan om in deze feestweek een artikel te wijden aan de fantastische Design Letters Mokken?! 

Deens Design

design letters

Design letters is een Deens bedrijf. De letters die je op de producten vindt zijn getekend door de Deense architect Arne Jacobsen. Oorspronkelijk zijn deze letters in 1937 door hem gecreëerd voor de interne bewegwijzering in het Stadhuis van Århus. 

De veelzijdigheid van de Design Letters mokken

design letterspicmonkey-collage-5

Terwijl ik foto’s maakte voor dit artikel werd ik continue geïnspireerd. De Design Letter mokken zijn namelijk zo veelzijdig! Je kan de porseleinen mokken gebruiken om uit te drinken, pennen, tandenborstels of bestek in te zetten, maar ook om te vullen met kleine plantjes.

Wanneer je de mokken in combinatie met het deksel en/of de wandhanger gebruikt, zijn de mogelijkheden nog uitgebreider! Gebruik het dan als suiker- of kruidenpotje potje of bewaar er bijvoorbeeld paperclips in. En zelfs de doosjes van de mokken zijn al leuk om te gebruiken….

design letters

De wandhanger is super eenvoudig te bevestigen aan een spijker in de muur of gewoon aan een rek. 

Giveaway!

Om jullie te bedanken dat jullie mijn artikelen lezen, waarderen en mij volgen, mag ik één setje weggeven met een letter naar keuze. Je ontvangt dus een mok, een houdertje en een deksel! Het enige wat je hier voor hoeft te doen is mij in de comments hieronder te laten weten welke letter je zou willen hebben en waarom! Wil je extra kans maken om te winnen? Volg La Même Chose dan op Instagram en Facebook. Vrijdag 11 november maak ik de winnaar bekend op Facebook! 

Dit zijn alleen nog maar de mokken, ik had nog veel meer foto’s kunnen plaatsen! Het aanbod van de producten is zo enorm en divers én voor jong en oud. De collectie zal zich ook nog gaan uitbreiden. Benieuwd naar al het moois? Kijk dan zeker even op de website van Design Letters

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Design Letters.

(Visited 34 times, 1 visits today)

21 Reacties

 1. Gefeliciteerd! Mooi artikel en de Design Letter mokken zijn inderdaad heel gaaf! Ik zou graag de A willen winnen; eerste letter van mijn naam en het begin van het alfabet 🙂 Kids leren net de letters, dus voor hun ook erg leuk om met de A te beginnen!

 2. Gefeliciteerd!! Ik zou voor de B kiezen, van onze familienaam.

 3. Jeej een jaar! Gefeliciteerd! Ik zou gaan voor de J, omdat het eerste jaar van onze kleine meid ook alweer ‘bijna’ om is!

 4. Nancy van der kamp

  3 november 2016 at 14:02

  Super leuke actie en wat zijn ze leuk!
  De n omdat ik Nancy heet en deze beker echt geweldig in de kamer zou staan 😜

 5. Gefeliciteerd! Alweer 1 jaar bezig, ik volg je op Instagram en ik zie veel leuke dingen voorbij komen. Je inspireert echt! Ohw ja en voor de mok… Graag letter T van de naam van onze stoere vent. We gaan zijn kamertje t.z.t. pimpen en deze mok mag dan natuurlijk niet ontbreken!!

 6. Wat een leuk artikel en wat een mooie mokken van Design Letters! Staat zo leuk! Ik zou gaan voor de letter L! ❤️

 7. Gefeliciteerd met de eerste mijlpaal! “Ontdek” je blog net pas ☺️ Maar wat een inspiratie. Voor de letter zou ik voor de x (kusje) gaan. X sas

 8. Leuke blog! Voor mij dan natuurlijk de letter C, want Code C viert ook haar eerste verjaardag! En ook heel blij mee.

 9. Super leuk en veelzijdig zeg! Ik zou gaan voor de letter H, onze achternaam.

  • Jippie! One year and counting. Ik ben fan. Trots op jou! 🍸
   De S om me eraan te blijven herinneren dat alle keuzes ondanks de hobbels uiteindelijk goed voor me zijn.
   ❤️

 10. Gefeliciteerd!! Wat een topprestatie om in het eerste jaar al zo succesvol te zijn! Ik vind die letters echt super gaaf! Begin van dit jaar zei ik dat het MIJN jaar zou worden. Dit is uitgekomen, dus ik kan het niet bij 1 letter houden: 2016=MMXVI in Romeinse letters 🙂 Ik wil dit jaar graag onthouden!
  Maar als ik 1 letter moet kiezen, de letter R!
  Succes met je tweede jaar!!

 11. Allereerst Gefeliciteerd!!!! Je hebt een prachtig blog wat ik graag volg! Die mokken zijn echt geweldig en passen qua stijl helemaal bij mij. Ik zou gaan voor de letter E.

 12. Maartje van Beek

  6 november 2016 at 22:23

  Gefeliciteerd!! De M van Moos natuurlijk! Het gaat zo snel dat hij vast snel uit de mok kan drinken! 😉

 13. Voor de eerste keer op jouw blog rondneuzen (die trouwens nu een trouwe lezer bij heeft) en dan een giveaway spotten! 😊
  Als ik zou winnen zou het een ‘C’ zijn… Ik weet het, lekker orgineel maarja het is leuk om de eerste letter van mijn naam bij mijn bureau te hangen.

 14. Gefeliciteerd met je jubileum !! En wat een dappere stap!! Zelf ga ik na 2 jaar thuis zitten volgende week weer werken! Ben heel benieuwd hoe dat gaat! Mijn 4 maanden oude dochter gaat dan naar een kinderdag verblijf, allemaal spanned! Graag zou ik voor de beker gaan met de letter E van mijn dochter Evi , dankzij haar ik mijn kracht terug gevonden, en als Kl dan op mijn werk ben en mijn koffie uot die beker kan drinken dan helpt mij dat herinneren dat alles mogenlijk is!! Ik geniet heel veel van je instagram foto’s! Ga zo door!! Xxx

 15. Voor de letter G, want dat wordt straks de letter van mijn nieuwe achternaam (weddingbells)

 16. Ontzettend gefeliciteerd met 1 jaar LMC🎉 En natuurlijk waag ik ook een gokje. Ik heb geen gekke, leuke reden… maar ik vind het gewoon heel leuk om een beker met de letter S te winnen. Dat drinkt vast heel lekker:)

 17. Gefeliciteerd buufje!! Ben super trots op je!! Ik zou de L wel willen als aandenken aan de Leukste buren die wij volgend jaar super erg gaan missen en zal ik jou steeds minder zien!

 18. De letter A omdat dit lettertyp gewoon super leuk is en omdat het gewoon super leuke mokken zijn

 19. Jorinde, knap dat je nu al een jaar met succes aan je blog werkt!

  Ik waag ook een poging voor deze heerlijke design mokken. Er komen een hoop leuke/mooie verhalen voorbij. Die heb ik niet, de T van Tessel, ‘gewoon’ omdat het mij leuk lijkt!

 20. LaMêmeChose

  11 november 2016 at 09:25

  Wauw, super bedankt voor alle leuke, lieve en bijzondere reacties! Om 11.00 maak ik de winnaar bekend op Facebook!(Tot die tijd kun je nog meedoen ;))
  Houdt de faceboookpagina van La Même Chose in de gaten dus!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*