underlayment interieur

Underlayment is perfect om bijvoorbeeld een hoofdbord voor je bed van te maken!

Underlayment is een houtsoort wat steeds meer wordt gebruikt in het interieur. Het is een budgetproof materiaal waar je ook nog eens heel eenvoudig van alles mee kunt maken. En daarnaast is het helemaal hip in huis! Dat je het echt voor iedere ruimte kunt gebruiken laat ik je vandaag zien. Laat je inspireren! 

Ondanks dat underlayment eigenlijk een ‘ruw bouwmateriaal’ is, kan het meteen warmte aan je interieur geven. Het geeft tegelijk ook een heel stoer effect  Het hout heeft een lichte kleur en iedere plank heeft weer een ander natuurlijk patroon. 

Underlayment is goedkoop en super makkelijk te verwerken tot een wandje, kast of een kapstok. Bestaande deuren van kastjes verander je in een handomdraai door het te vervangen door underlayment of door dit hout ervoor te monteren. Het kan daarnaast erg goed gebruikt worden als een soort van prikbord. Met gemak decoreer je het hout met leuke kaarten en posters, opgehangen met washi tape of punaises.

Kleuren als wit, groen en grijs combineren erg mooi met dit hout. Het past goed in een Scandinavisch interieur maar ook heel goed in een bijvoorbeeld meer industriële inrichting. Ook niet onbelangrijk; het materiaal kan goed tegen een stootje. Het is dan ook niet voor niks dat het een houtsoort is wat bijvoorbeeld veel in kinderkamers wordt verwerkt! Kortom: je kunt er werkelijk alle kanten mee op! 

15x underlayment in je interieur

underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur underlayment in interieur

Ik vind het persoonlijk echt heel erg leuk en zit eraan te denken om er iets mee te doen in de kinderkamers! 

Wat vind jij er van en hoe zou jij dit hout gebruiken? Let me know!

 

Bron afbeeldingen: Pinterest, karwei, vtwonen, themerrytought