bloemennoord

BloemenNoord maakt je blij!

Ik ben een echt bloemenmeisje. Bloemen maken sfeer, ze maken me enorm blij en ik heb ze dan ook bijna altijd in huis.Terwijl ik dit typ word ik letterlijk blij van de geur van een verse bos bloemen die ik kreeg van BloemenNoord. Een geluksmomentje! 

BloemenNoord

BloemenNoord is geen gewone bloemenwinkel. Buiten het feit dat je vooralsnog je bloemen alleen nog maar online kunt bestellen, noemen de dames achter de bloemen, Karmijn en Nienke, BloemenNoord meer een bloemenatelier. Passie voor het vak en liefde voor bloemen, dat zie en merk je in alles wat BloemenNoord doet. Mensen voorzien van een geluksmomentje, zoals ik momenteel ervaar, is het doel van de dames. En op wat voor manier kan je dat nou beter doen dan middels bloemen?

Aandacht en oog voor details

BloemenNoord

Nienke en Karmijn doen meer dan alleen maar het maken van prachtige boeketten. Ze hebben aandacht en oog voor details in de breedste zin van het woord. Zo zetten ze zich in voor maatschappelijke en culturele projecten, door middel van het verbinden van bloemen en mensen met elkaar. De focus ligt voornamelijk op de wijk Belcrum in Breda Noord (vandaar de keus van de naam), een groeiende en bloeiende wijk waar BloemenNoord ook zijn afkomst vindt.

Maatschappelijk en cultureel betrokken

BloemenNoord

Evenementen voorzien van een fleurige “touch” is één van de dingen die ze het liefste doen. Zo mochten Karmijn en Nienke vandaag de feestelijke, officiële opening van het station in Breda voorzien van prachtige bloemen. Wil je overigens meer weten over het feestweekend ter ere van de opening van het station, dan vind je op www.viabreda.nl meer informatie. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd!

Bloemenabonnement

bloemennoordIk mocht ervaren dat BloemenNoord je ook persoonlijk kan verrassen doordat je sinds September een abonnement af kunt sluiten. Wekelijks (of 1 keer in de 2 weken of maandelijks, net wat je zelf prettig vindt) ontvang je dan verse bloemen. Het is een verrassing wat je krijgt en dat maakt het ook zo leuk!

Ik ben fan van dit initiatief omdat ik het liefst wekelijks verse bloemen in huis heb. Helaas heb ik niet altijd de gelegenheid om hier voor te zorgen en daarnaast word ik ook niet altijd blij van de standaard bloemen die je kunt vinden in de supermarkt! BloemenNoord is heel flexibel qua abonnementen en in overleg kun je bepalen wanneer je de bloemen wilt ontvangen, hoe vaak en of je losse bloemen wilt of een boeket. Hou ik van!

Bruiloft en afscheid

Bijzonder vind ik dat BloemenNoord ook zorg draagt voor afscheidsbloemen. Geen standaard bloemstuk maar helemaal passend bij jouw wensen. Zelfs wanneer je bloemen wilt gebruiken uit bijvoorbeeld een eigen tuin, dan kan dat. Naast bloemen in de vorm van troost, bieden Karmijn en Nienke ook een hoop vrolijkheid wanneer je aankleding zoekt voor een bruiloft of een uniek bruidsboeket wilt.

bloemennoord bloemennoord14 bloemennoord bloemennoord bloemennoord bloemennoord bloemennoord bloemennoord

Wil je bloemen bestellen voor jezelf, je bedrijf, een feest, bruiloft of een afscheid, kijk dan even op de website van BloemenNoord voor meer informatie. Je kunt ook via Facebook en Instagram genieten van al het moois wat BloemenNoord maakt en doet!