Groene everyday look

De groene everyday look met producten van Make-up Studio

Een opvallende kleur oogschaduw hoef je niet persé te bewaren voor een speciale gelegenheid. Ook voor een doodnormale doordeweekse dag kan het heel mooi zijn en je ogen laten spreken. Ik testte een aantal producten van Make-up Studio en maakte een groene everyday look! 

Make-up Studio is een Nederlands cosmetica merk afkomstig uit Amsterdam. Ik probeerde een aantal nieuwe producten van dit merk en ben er erg enthousiast over! 

Ik houd van groene oogschaduw. Ik weet dat het mijn bruin-groene ogen laat stralen en vind het leuk om er een net iets andere look mee te creëren dan dat ik normaal gesproken draag. Het nieuwe groene oogschaduw duo heeft 2 mooie groentinten waarmee je volgens Make-up Studio een ‘fearless’ en authentieke look kunt maken! 

Green embrace oogschaduw duo

groene everyday look

Het doosje bevat een duo van 2 groentinten en heeft een inhoud van 3 gram. De donkergroene tint is perfect om te gebruiken in de arcadeboog en de lichtgroene tint is mooi voor op het bewegend ooglid en als highlighter in je binnenste ooghoeken. In combinatie zijn de kleuren echt prachtig samen! 

Wist je dat bepaalde kleuren oogschaduw je ogen juist heel goed doen uitkomen? Zo kan groen of paars juist je bruine ogen versterken en roestige en bronstinten kunnen blauwe ogen laten stralen. 

groene everyday look

De kwaliteit van de oogschaduw is echt heel erg goed. De tinten zijn super gepigmenteerd en zijn onderling ook erg goed te blenden met elkaar. 

Strobe-it cream

groene everyday look

Ook nieuw in de collectie van Make-up Studio, sinds afgelopen zomer, is de strobe-it cream. Strobing is een techniek die draait om een gezond uitziende, stralende huid. Dit bereik je door highlighter te gebruiken op bepaalde plekken en op een natuurlijke manier te zorgen voor een mooie glow. Gebruik de crème bijvoorbeeld op je jukbeenderen, neusbrug, binnenste ooghoeken en je cupidoboog voor het accentueren van je gezicht. 

groene everyday look

De strobe-it cream zit in een flacon met pompje en heeft een inhoud van maar liefst 35 ml! Het pompje doseert heel goed. Je ziet al direct dat de crème een parelmoer finish heeft en dat het een wat koelere highlighter is. De substantie voelt heel prettig aan en is niet te dik of te dun. Hierdoor is de highlighter ook erg geschikt om bijvoorbeeld te mengen met je foundation. 

groene everyday look

Ik heb voor de swatch 2 pompjes van de highlighter gebruikt. De strobe-it cream smeert heel makkelijk uit en voelt erg zacht aan. Het eindresultaat is echt prachtig wanneer je het helemaal uit hebt gesmeerd. Heel subtiel en mooi fris en stralend. Ondanks dat het een wat koelere kleur is, denk ik dat het erg mooi past bij iedere huidskleur. 

Groene everyday look

Normaal gesproken maak ik de looks altijd zelf maar dit keer creëerde ik een aantal looks in samenwerking met visagiste Esther van ’t Zelfde. Zij weet als geen ander hoe je dit op de mooiste manier doet en hoe je je ogen en huid letterlijk laat stralen!

groene everyday look

Esther koos ervoor om de lichtgroene tint op het bewegende ooglid aan te brengen en als een highlighter in mijn binnenste ooghoeken. In de arcadeboog en net boven de bovenste wimperrand en onder de onderste wimperrand bracht ze de donkergroene tint aan. 

Esther koos voor een perzikkleurige blush omdat deze kleur erg mooi past bij groentinten. Daarnaast bracht ze de strobe-it cream aan boven mijn jukbeenderen voor een stralend effect. Ik vind deze highlighter echt prachtig. Zo subtiel en natuurlijk, maar wel zichtbaar. Ze maakte de look af met een frisse lipgloss. Ik vind het resultaat erg mooi en hou van deze frisse, stralende look!

groene everyday look

De beide tinten blenden erg goed en brengen makkelijk aan. Wat een mooie en fijne oogschaduw, ik ben onder de indruk!

Het groene oogschaduw duo kost €13,90 en de strobe-it cream kost €21,90. Beide producten zijn verkrijgbaar in de webshop, bij Parfumerie Pour Vous, de Make-up Studio brand stores in Den Haag, Amsterdam en Eindhoven en bij Back Stage in Amsterdam. 

Wat vind jij van deze groene everyday look? Is het iets wat je zelf ook zou dragen?

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z. dat ik de producten heb gekregen.

(Visited 5 times, 1 visits today)